Lentil moussaka

Lentil moussaka

4.6 337 évaluations
Préparation 25min
Total 3h 30min
6 portions

Ingrédients

  • butter plus extra for greasing
    40 g
  • dried red lentils
    200 g
  • water for soaking
  • Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)
    120 g
  • olive oil
    50 g
  • brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    3
  • red capsicum deseeded and cut into pieces
    1
  • canned whole tomatoes (including liquid)
    400 g
  • red wine
    120 g
  • fresh oregano leaves only
    1 sprig
  • ground ginger
    1 tsp
  • sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • eggplant (approx. 550 g), cut into slices (1 cm)
    1
  • full cream milk
    500 g
  • spelt flour
    40 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 475.7 kcal / 1997.7 kJ
Protides 22.6 g
Lipides 23.8 g
Glucides 35 g
Fibre 8.1 g
Graisses saturées 10.5 g
Sodium 1099.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...