Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Deegballetjes
-
300
g broodjes
ou 300 g witbrood, oudbakken, in sneetjes gesneden (1 cm) - 5 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes
- 80 g uien, gehalveerd
- 25 g boter, en meer voor het invetten
- 220 g melk
- 3 eieren
- ½ tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
Rundergoulash met gestoomde deegballetjes
- 3 teentjes knoflook
- 450 g uien, in kwarten gesneden
-
30
g olie
ou 30 g geklaarde boter - 750 g rundvlees (om te stoven), in stukjes (2-3 cm) gesneden, drooggedept met keukenpapier
- 1 tl suiker
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 350 g gehakte tomaten, uit blik of vers
- 200 g rode wijn
- 2 el zoete paprikapoeder
- 1 tl zout, plus extra naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper
-
½
tl gemalen karwij
ou ½ tl karwijzaad - 1 tl geraspte citroenschil
- 1 el verse marjolein
- 3 gedroogde laurierbladeren
- 5 jeneverbessen
-
1
snuifje gemalen kruidnagels
ou 2 kruidnagels - 300 g water
- 30 g meel
- 200 g paprika, rood en groen, in dunne reepjes
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2315 kJ / 553 kcal
- Protides
- 38 g
- Glucides
- 45 g
- Lipides
- 22 g
- Fibre
- 5.7 g
Recettes alternatives
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 min
Citroenijs
8h 30 min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Vier kazen flatbread om te delen
Pas d’évaluation
Citrus lekkernij
50min
Gevulde veggieslakken
45 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Peren in rode wijn
3h 20min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min