Appareils et accessoires
Kip gevuld met groenten en aardappelen
Préparation 20min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
Gevulde kip
-
courgette in stukken100 g
-
rode paprika in stukken100 g
-
mozzarella in blokjes200 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
basilicum1 snuifje
-
kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)800 g
-
kruidenzout1 tl
-
courgette100 g
-
rode paprika200 g
-
gele paprika150 g
-
water600 g
-
aardappelen in schijfjes400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem30 g
-
volle room30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
62 g
Calories
2113 kJ /
505 kcal
Lipides
15 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Varkenshaasje in papillot
1h
Vislasagne met courgette
1h
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Romige Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Kip met warme aardappelsalade
55min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kipfilets pizzaiola
55min