Appareils et accessoires
Alpengratin
Préparation 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
De pasta met ham-groentemengeling
-
boter om in te vetten1 tl
-
Emmental in stukken (2 cm)200 g
-
Gruyère kaas in stukken (2 cm)100 g
-
witte kool in stukken (3 cm)250 g
-
gekookte ham in ½ plakjes200 g
-
water1200 g
-
droge pasta type macaroni (kooktijd 5 min.)300 g
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (1 cm)200 g
-
zout1 ½ tl
-
verse bieslook (ong. 10 g), versnipperd½ bos
De saus
-
eieren vers2
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
zout¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
47.7 g
Calories
3781 kJ /
905 kcal
Lipides
49 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Betty Bossi
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pastasalade met kip
1h 15min
Spaghetti carbonara
40min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Griekse varkensstoofpot
45min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Preiquiche
1h 45min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kipfilets pizzaiola
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min