Appareils et accessoires
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Préparation 20min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optionnel)½ - ¾ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
563 mg
Protides
29 g
Calories
2199 kJ /
526 kcal
Lipides
35 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
20 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Friend®
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Spaghetti carbonara
40min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Pas d’évaluation
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Pas d’évaluation
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Rundvlees Stroganoff
1h
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min