Appareils et accessoires
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Préparation 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
1596 kJ /
382 kcal
Lipides
26 g
Fibre
2.8 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Gekookte eieren
20min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Gestoomde spiegeleieren
15min
Alpengratin
50min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Vissticks met tomatensaus
50min
Bloemkool met kaas
55min
Aardappelpuree
45min