Appareils et accessoires
Kippenbouillonpasta
Préparation 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Protides
58 g
Calories
2714 kJ /
649 kcal
Lipides
35 g
Fibre
5.9 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Gerookte zalm sneetjes
Pas d’évaluation
IJssandwich
Pas d’évaluation
Aardappelgoulash
1h
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Mangochutney
1h 20min
Tomatenketchup
1h 15min
Basilicumpesto
10min