Appareils et accessoires
Chutney van gekarameliseerde rode uien
Préparation 10min
Total 24h
400 g
Ingrédients
-
olijfolie25 g
-
rode ui in partjes500 g
-
verse rode chilipeper in repen½ - 1
-
lichtbruine suiker200 g
-
zout1 tl
-
rode wijnazijn200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 400 g
Protides
5 g
Calories
5086 kJ /
1215 kcal
Lipides
25 g
Fibre
9 g
Glucides
221 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Champagne gelei
Pas d’évaluation
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Pas d’évaluation
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Mangochutney
1h 20min