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Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 800 - 1000 g cooked prawns, cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)
- ¼ red onion
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 10 g fresh dill, fronds only (approx. 1 bunch)
- 200 g sour cream
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp Tabasco® sauce
- 1 ½ lemons, zested and juiced (approx. 50 g)
- sourdough bread, thickly sliced and toasted to serve
- butter, to spread (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4041 kJ / 965.8 kcal
- Protides
- 47.5 g
- Glucides
- 79.6 g
- Lipides
- 51.1 g
- Graisses saturées
- 20.3 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodium
- 2531.1 mg
Recettes alternatives
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Raspberry mini clafoutis
30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50 min
Smoked Salmon Dip
10 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min