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Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 800 - 1000 g cooked prawns, cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)
- ¼ red onion
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 10 g fresh dill, fronds only (approx. 1 bunch)
- 200 g sour cream
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp Tabasco® sauce
- 1 ½ lemons, zested and juiced (approx. 50 g)
- sourdough bread, thickly sliced and toasted to serve
- butter, to spread (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4041 kJ / 965.8 kcal
- Protides
- 47.5 g
- Glucides
- 79.6 g
- Lipides
- 51.1 g
- Graisses saturées
- 20.3 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodium
- 2531.1 mg
Recettes alternatives
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25 min
Retro prawn cocktail
20min
Smoked salmon mousse
5min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Scallops with pea purée
25min