Versions compatibles
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protides
- 39.9 g
- Glucides
- 20.8 g
- Lipides
- 51.1 g
- Graisses saturées
- 22.9 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 637.4 mg
Recettes alternatives
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Krispy fried chicken
25min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Southern-style chicken
40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Mini chicken kyivs
45 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min