Cider-brined pork chops with apple dressing

Cider-brined pork chops with apple dressing

4.6 65 évaluations
Préparation 15min
Total 2h 20min
4 portions

Ingrédients

Cider-brined pork chops
  • alcoholic apple cider (see Tip)
    350 g
  • sea salt flakes
    30 g
  • dried rosemary
    1 tbsp
  • dried sage
    1 tbsp
  • dried thyme
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • pork loin chops (approx. 350 g each)
    4 - 6
  • grapeseed oil for brushing
Apple dressing
  • Granny Smith apple peeled, cored and cut into quarters
    1
  • apple cider vinegar
    2 tbsp
  • pure maple syrup
    2 tsp
  • grapeseed oil
    90 g
  • wholegrain mustard
    1 tbsp
  • fresh chives cut into quarters
    6 sprigs

Infos nut. par 1 portion

Calories 651.4 kcal / 2735.8 kJ
Protides 48.9 g
Lipides 48.3 g
Glucides 6.3 g
Fibre 0.9 g
Graisses saturées 11.1 g
Sodium 194.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...