Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water, plus extra cold water for soaking
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 400 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 4 whole eggs, washed (see Tips)
- 4 skinless salmon fillets (approx. 800 g)
- olive oil, for drizzling
- ground black pepper, to season
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
- 1 eschalot
- 4 anchovy fillets
- ½ tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil
- 100 g cherry tomatoes, ripe, cut into halves
- 40 g pitted black olives
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2793.6 kJ / 665.1 kcal
- Protides
- 54.2 g
- Glucides
- 15.9 g
- Lipides
- 42 g
- Graisses saturées
- 10.4 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 1653.4 mg
Recettes alternatives
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
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Asparagus and broad bean salad
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Salmon with fennel and apple salad
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Mediterranean seafood with tomato and fennel
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Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
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Champagne poached chicken terrine
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Salmon en croute
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