Salmon niçoise salad

Salmon niçoise salad

4.7 61 évaluations
Préparation 15min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • water plus extra cold water for soaking
    500 g
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • new baby potatoes unpeeled and cut into quarters
    400 g
  • whole eggs washed (see Tips)
    4
  • skinless salmon fillets (approx. 800 g)
    4
  • olive oil for drizzling
  • ground black pepper to season
  • fresh green beans trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
    200 g
  • eschalot
    1
  • anchovy fillets
    4
  • caster sugar
    ½ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    40 g
  • olive oil
    20 g
  • cherry tomatoes ripe, cut into halves
    100 g
  • pitted black olives
    40 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
    2

Infos nut. par 1 portion

Calories 665.1 kcal / 2793.6 kJ
Protides 54.2 g
Lipides 42 g
Glucides 15.9 g
Fibre 4.4 g
Graisses saturées 10.4 g
Sodium 1653.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...