Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 - 250 g dried egg noodles
- boiling water, for soaking
- 15 g sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 50 g tamari sauce
- 10 g fish sauce
- 60 g honey
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- oil (approx. 200 g), for frying
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp salt
- ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
- 4 boneless white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- pea shoots, trimmed, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3893.8 kJ / 927.1 kcal
- Protides
- 35.8 g
- Glucides
- 67.6 g
- Lipides
- 57.1 g
- Graisses saturées
- 9.4 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1541.9 mg
Recettes alternatives
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Thai-style fish cakes
30min
Coconut fish curry
1h 10min
Prawn and chicken laksa
40min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min