Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 - 250 g dried egg noodles
- boiling water, for soaking
- 15 g sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 50 g tamari sauce
- 10 g fish sauce
- 60 g honey
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- oil (approx. 200 g), for frying
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp salt
- ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
- 4 boneless white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- pea shoots, trimmed, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3893.8 kJ / 927.1 kcal
- Protides
- 35.8 g
- Glucides
- 67.6 g
- Lipides
- 57.1 g
- Graisses saturées
- 9.4 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1541.9 mg
Recettes alternatives
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Thai beef salad
1h 15min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Mini pad Thai frittatas
40 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5 min
Sicilian prawn salad
40 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Coconut fish curry
1h 10min