Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad

Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad

4.6 153 évaluations
Préparation 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

Nuoc cham dressing
  • garlic cloves
    2
  • fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred
    1
  • fish sauce (see Tips)
    60 g
  • white vinegar
    60 g
  • water
    60 g
  • caster sugar
    2 tbsp
  • lime juice
    2 tbsp
Shredded chicken salad
  • water
    600 g
  • Chicken stock powder or paste (see Tips)
    1 tsp
  • chicken breast fillet cut into pieces (8 cm)
    500 g
  • vermicelli noodles
    150 g
  • snow peas trimmed and cut into thin strips
    100 g
  • bean sprouts
    150 g
  • carrots cut into julienne
    2
  • fresh mint leaves only
    10 sprigs
  • fresh coriander leaves only
    10 sprigs
  • roasted unsalted peanuts to sprinkle
    2 tbsp
  • fried shallots to sprinkle
    2 tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 428.3 kcal / 1798.6 kJ
Protides 19.9 g
Lipides 14.6 g
Glucides 50.9 g
Fibre 6.4 g
Graisses saturées 3.6 g
Sodium 1571 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...