Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g black quinoa
- 60 g white quinoa
- 700 g water
- 1 mango, flesh only, diced (1.5 x 1.5 cm)
- ¼ red capsicum, deseeded and diced
- 3 - 4 cherry tomatoes, cut into halves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to serve
- ¼ tsp ground cumin
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 tbsp lemon juice (approx. 1 lemon), to taste
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 200 g canned chickpeas, rinsed and drained
- 40 g dried goji berries, soaked in water for 5-10 minutes until softened then drained
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2245.6 kJ / 536.7 kcal
- Protides
- 18.5 g
- Glucides
- 93.6 g
- Lipides
- 11.2 g
- Graisses saturées
- 1.5 g
- Fibre
- 15.5 g
- Sodium
- 422 mg
Recettes alternatives
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Colourful quinoa salad
40min
Broccoli salad
10min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Rice salad with warm mustard dressing
1h 40 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h