Versions compatibles
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pocket roast
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 60 g dry white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 400 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
Seeded mustard sauce
- 30 g butter, softened
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tbsp plain flour
- 2 tsp wholegrain mustard
- 70 g milk
Carrot, pumpkin and ginger purée
- 1 - 2 cm piece fresh ginger, peeled
- ½ orange, zest only, no white pith
- 50 g brown onion, cut into halves
- 150 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 80 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g fresh green beans, ends trimmed
- 20 g unsalted butter
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3355.7 kJ / 802 kcal
- Protides
- 67.7 g
- Glucides
- 40.8 g
- Lipides
- 40.4 g
- Graisses saturées
- 18.6 g
- Fibre
- 7.8 g
- Sodium
- 1278 mg
Recettes alternatives
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40min
Veal involtini
35min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Chicken velouté meal
40min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Meatloaf with onion gravy
1h 30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min