Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 50 g fresh oyster mushrooms
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing
- 800 g coconut milk
- 2 tbsp red curry paste (see Tips)
- 3 tsp fish sauce (gluten free)
- 24 peeled, medium raw prawns, with tails on (approx. 750 g)
- 80 g dried rice noodles
- boiling water, for soaking
- micro herbs, for garnishing (optional)
- fresh limes, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 9744 kJ / 2320 kcal
- Protides
- 177 g
- Glucides
- 104.6 g
- Lipides
- 132.9 g
- Graisses saturées
- 101.6 g
- Fibre
- 11.4 g
- Sodium
- 7050.3 mg
Recettes alternatives
Prawn noodle curry
10min
Mussels in coconut milk
25min
Beef and coconut soup
30min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15 min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Quick prawn stir-fry
20min
Mini pad Thai frittatas
40min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Linguine with salmon and herbs
25min