Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Protides
- 21.4 g
- Glucides
- 40 g
- Lipides
- 43.3 g
- Graisses saturées
- 16.3 g
- Fibre
- 13.2 g
- Sodium
- 1542.8 mg
Recettes alternatives
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
Tuscan bean soup
30min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Curried chicken rasam
50min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2h 15min
Moroccan chicken with couscous
45min
Smoky chicken thighs
2h 10min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Mexican chicken stew
40min