Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 6 sprigs fresh coriander, stems and leaves only
- 2 ½ cm piece fresh lemongrass, white part only
- 1 fresh long green chilli, deseeded if preferred
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 lime, zest only, no white pith, plus one slice and juice reserved
- 1 tsp sesame oil
- 600 g white fish fillets (see Tip)
- 1 tsp salt, plus extra to season
- freshly ground pepper, to season
- 400 g jasmine rice
- 1000 g water
- 500 g mixed vegetables (e.g. zucchini, broccoli, capsicum), cut into slices
- fresh bamboo shoots (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1659.1 kJ / 395 kcal
- Protides
- 37.5 g
- Glucides
- 41 g
- Lipides
- 7.2 g
- Graisses saturées
- 2.1 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 733.2 mg
Recettes alternatives
Thai-style fish cakes
30 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
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Chicken skewers and rice
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
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Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
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Beetroot salad
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Chicken velouté meal
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Thai-style prawn broth with spicy apples
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Rice salad
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Mango and turmeric sorbet
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