Appareils et accessoires
Gluten free pasta
Préparation 30min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
613.7 mg
Protides
20.6 g
Calories
1020.4 kJ /
243 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
44.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free plain flour
5min
Crème brûlée
7h
Béarnaise sauce
10min
Chicken velouté meal
40min
Quick fruit sorbet
10min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free scones
30min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free sausage rolls
2h 5min