Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Protides
- 48.9 g
- Glucides
- 16.5 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 5.4 g
- Fibre
- 10.4 g
- Sodium
- 400.5 mg
Recettes alternatives
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
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Meatloaf with red sauce
1h 15min
Chicken velouté meal
40min
All-in-one chicken dinner
50 min