Disque cuisson Thermomix® requis

Afin de réaliser cette recette, vous avez besoin du Disque cuisson Thermomix®. En savoir plus

Pasta e fagioli
TM6 TM5 TM31

Pasta e fagioli

4.7 ( 59 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g dried borlotti beans (see Tips)
  • 1950 water plus extra to soak
  • 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
  • 1 onion (150 g), cut into pieces
  • 1 tomato cut into pieces
  • 1 celery stalk cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli deseeded and cut into halves
  • 200 g speck cut into cubes (1 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
  • 200 g tomato passata
  • sea salt to taste
  • 200 g ditalini pasta
  • 1 - 2 stalks kale roughly chopped
  • dried chilli flakes to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
356.7 kcal / 1498.2 kJ
Protides
21.6 g
Lipides
11.2 g
Glucides
37.7 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
4.3 g
Sodium
963.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives