Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), rind reserved (optional - see Tips)
- 200 g leftover bread, cut into slices
- 4 garlic cloves
- 70 g unsalted butter
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, including leaves, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 bunch kale, stalks roughly chopped; leaves reserved separately (150-200 g leaves), cut into fine slices
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g tomato passata (see Tips)
- 2 sprigs fresh rosemary (whole)
- 1 cinnamon quill
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2180.4 kJ / 521.1 kcal
- Protides
- 19.7 g
- Glucides
- 44.9 g
- Lipides
- 30.6 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 8.3 g
- Sodium
- 580.5 mg
Recettes alternatives
Zucchini cheddar slice
45min
Warm satay bowl
1h 10min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2h 40min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1h
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min