Appareils et accessoires
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Préparation 10min
Total 20min
12 portions
Ingrédients
-
pitted black olives premium quality120 g
-
baby pickled capers1 tsp
-
anchovy fillet1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to brush2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted1
-
tomatoes deseeded and cut into small pieces100 g
-
fresh basil leaves torn5 - 6
-
feta cheese crumbled, to serve80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
349 mg
Protides
3.8 g
Calories
580.9 kJ /
138.3 kcal
Lipides
8.6 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
10.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix creating something incredible
92 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Oysters with lime granita
5min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Tzatziki
15min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Tapenade
10min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Oysters Mignonette
5min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Smoked salmon mousse
5min