Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Labne
- 500 g natural yoghurt
Dressing
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried mixed herbs
- 50 g honey
- 30 g wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 60 g apple cider vinegar
- 120 g olive oil
Salad
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 1 tbsp sesame seeds
- 2 tsp sunflower seeds
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- 500 g Roma tomatoes, cut into thick slices
- 500 g heirloom tomatoes, cut into slices, or cherry tomatoes, cut into halves
- 60 g pitted green Sicilian olives, cut into slices
- ¼ red onion, cut into thin slices
- 120 g rocket, or fresh baby spinach leaves
- 30 g snow pea sprouts
- 4 - 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1272 kJ / 303 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 13 g
- Lipides
- 24 g
- Graisses saturées
- 4.8 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 570.2 mg
Recettes alternatives
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Carrot, feta and mint salad
40min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Colourful quinoa salad
40min
Superfood salmon salad
1h 5min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Asparagus and broad bean salad
25min
Salmon niçoise salad
35min
Baked artichoke dip
35min