Summer vegetable salad with maple tahini dressing

Summer vegetable salad with maple tahini dressing

Pas d’évaluation
Préparation 10min
Total 30min
6 portions

Ingrédients

Maple tahini dressing
  • fresh parsley leaves only
    2 sprigs
  • tahini
    70 g
  • pure maple syrup
    30 g
  • lemon juice only
    1
  • cayenne pepper
    ¼ tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • water
    40 g
Vegetable salad
  • quinoa
    100 g
  • water to soak
  • water
    600 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 tsp
  • green beans trimmed and cut in halves
    150 g
  • zucchini cut into slices (1 cm)
    2
  • asparagus trimmed and cut into pieces
    1 bunch
  • extra virgin olive oil to drizzle
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • mixed baby salad leaves
    120 g
  • labne or yoghurt cheese, to serve
    100 g
  • fresh figs cut into quarters
    3
  • slivered almonds toasted, to serve
    3 tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 238.5 kcal / 997.8 kJ
Protides 8.5 g
Lipides 10.9 g
Glucides 29.9 g
Fibre 6.2 g
Graisses saturées 1.6 g
Sodium 136.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...