Versions compatibles
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Protides
- 36.6 g
- Glucides
- 21.4 g
- Lipides
- 33.9 g
- Graisses saturées
- 20.6 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 753.3 mg
Recettes alternatives
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Hearty seafood chowder
45 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Hearty seafood chowder
1h
Roast beef and mushroom pizza
1h 40min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Salmon and fennel risotto
30min
Seafood and corn chowder
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Steamed fish with green mash
50min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min