Smoked trout pasta with lemon and capers

Smoked trout pasta with lemon and capers

4.6 54 évaluations
Préparation 15min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • water
    1200 g
  • olive oil
    120 g
  • spaghetti
    350 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh chillies to taste, and deseeded, if preferred
    1 - 2
  • salt to taste, plus extra for seasoning
    2 pinches
  • ground black pepper to taste, plus extra for seasoning
    2 pinches
  • lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith
    4 pieces
  • hot smoked trout flaked into pieces (see Tip)
    150 g
  • lemon juice to taste
    40 - 60 g
  • pickled capers drained
    3 tbsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped
    3 - 4 sprigs

Infos nut. par 1 portion

Calories 675.5 kcal / 2837 kJ
Protides 21.2 g
Lipides 35.6 g
Glucides 65.1 g
Fibre 6 g
Graisses saturées 6.4 g
Sodium 372.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...