
Appareils et accessoires
Fish pie
Préparation 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
leek trimmed and cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
liquid vegetable stock (see Tips)250 g
-
lemon juice1 tbsp
-
red potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)600 g
-
skinless, firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
sweet corn cob kernels removed1
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped5 sprigs
-
milk of choice, plus 1 tablespoon extra80 g
-
arrowroot flour (see Tips)1 tbsp
-
butter30 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
398 kcal /
1671.6 kJ
Protides
31.1 g
Lipides
17 g
Glucides
26.6 g
Fibre
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Wholefood child
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande