Fish pie

Fish pie

4.3 147 évaluations
Préparation 20min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

  • leek trimmed and cut into pieces
    100 g
  • extra virgin olive oil
    1 ½ tbsp
  • liquid vegetable stock (see Tips)
    250 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • red potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)
    600 g
  • skinless, firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)
    600 g
  • sweet corn cob kernels removed
    1
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped
    5 sprigs
  • milk of choice, plus 1 tablespoon extra
    80 g
  • arrowroot flour (see Tips)
    1 tbsp
  • butter
    30 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 398 kcal / 1671.6 kJ
Protides 31.1 g
Lipides 17 g
Glucides 26.6 g
Fibre 6.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...