Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Protides
- 31.1 g
- Glucides
- 26.6 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 6.4 g
Recettes alternatives
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2h 20min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Coconut turmeric fish curry
40min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Fish pie with mashed potato topping
2h