Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Protides
- 31.1 g
- Glucides
- 26.6 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 6.4 g
Recettes alternatives
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Mediterranean vegetable bake
50min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Stewed apples with walnut crumble topping
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Coconut turmeric fish curry
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Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Crab linguine
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Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
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Mushroom bolognaise
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Bangers and mixed mash with caramelised onions
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Seafood and corn chowder
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