Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protides
- 54.7 g
- Glucides
- 58.8 g
- Lipides
- 20.6 g
- Graisses saturées
- 5.9 g
- Fibre
- 14.9 g
- Sodium
- 2528.8 mg
Recettes alternatives
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50 min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Guinness beef pies
2h 15 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min
Pulled pork burger
5h