![Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5) Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3C60C718-3CAB-4D81-9003-5A5B1D4D564C/Derivates/f3abab91-ab29-443b-ae2f-e74532cb25a2.jpg)
Versions compatibles
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Protides
- 43.2 g
- Glucides
- 74.6 g
- Lipides
- 23.6 g
- Graisses saturées
- 6.5 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 1766.8 mg
Recettes alternatives
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Beef ragu
1h 25 min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Aromatic chicken pilaf
1h 20 min
Beef and pepper ragu
2h 15 min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and cashews
55min