
Appareils et accessoires
Lu ji chi (braised chicken wings)
Préparation 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
sesame oil20 g
-
brown sugar30 g
-
garlic cloves cut into slices30 g
-
star anise1
-
ground white pepper½ tsp
-
light soy sauce150 g
-
dark soy sauce30 g
-
water500 g
-
cinnamon quill1
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into lengths (5 cm)2
-
chicken wings (approx. 8), cut into halves at the joint600 - 800 g
Infos nut. par 4 portions
Calories
2166.9 kcal /
9101 kJ
Protides
141.4 g
Lipides
160.2 g
Glucides
41.6 g
Fibre
11.2 g
Graisses saturées
45.9 g
Sodium
12284.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande