Appareils et accessoires
Red bean ice cream
Préparation 20min
Total 29h 50min
4 portions
Ingrédients
Red bean paste
-
dried adzuki beans120 g
-
water for soaking
-
water plus extra for soaking1000 g
-
sugar50 g
Red bean ice cream
-
milk400 g
-
icing sugar100 g
-
egg yolks5
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh mint leaves only, for ganishing1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15.5 g
Calories
2326 kJ /
553 kcal
Lipides
28.3 g
Fibre
2.2 g
Glucides
60.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Made in Taiwan
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Sesame Crème
10min
Homemade Soy Milk
35min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Homemade Pandan Kaya
55min