
Appareils et accessoires
XO sauce
Préparation 20min
Total 1h 50min
1 Total recipe
Ingrédients
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil (see Tips)200 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded6
-
dried shrimp (see Tips)60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
fresh bird's eye chilli deseeded, if preferred1
-
light soy sauce40 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Infos nut. par 1 Total recipe
Calories
587.4 kcal /
2466.9 kJ
Protides
56.7 g
Lipides
224.6 g
Glucides
20.5 g
Fibre
13.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Asian Essentials
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande