Ratatouille with Pecorino
TM6 TM5

Ratatouille with Pecorino

4.7 (30 évaluations )

Ingrédients

  • 3 oz Pecorino cheese, cut into pieces
  • 10 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 20 oz tomatoes on the vine, quartered
  • 4 oz yellow onions, quartered
  • 4 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp sugar
  • ½ tsp dried oregano
  • ¼ tsp dried thyme
  • ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
  • 8 oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 8 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
  • 8 oz eggplants, in pieces (1 in.)
  • 8 oz zucchini, in pieces (1 in.)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
619 kJ / 148 kcal
Protides
8 g
Glucides
16 g
Lipides
7 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
5 g
Sodium
621 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives