Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
TM6 TM5

Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans

4.7 (31 évaluations )

Ingrédients

  • 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
  • ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
  • 1 pinch ground white pepper, to taste
  • 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
  • 4 oz unsalted butter, divided
  • 3 oz white miso paste
  • 28 oz water
  • 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
  • 12 oz fresh green beans, trimmed
    ou 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise
  • 1 tsp fine sea salt, to taste
  • fresh chives, finely chopped, to garnish
  • freshly ground rainbow peppercorns, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2469 kJ / 590 kcal
Protides
44 g
Glucides
40 g
Lipides
29 g
Fibre
8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives