
Appareils et accessoires
Green Lentil Risotto with Asparagus
Préparation 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter½ oz
-
dried green lentils rinsed7 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
salt to taste½ tsp
-
asparagus trimmed, cut into pieces (2 in.)8 oz
-
mascarpone cheese2 oz
-
lemon peels thin peel only, no white pith
-
fresh chives to garnish
-
pumpkin seeds to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
248 kcal /
1038 kJ
Protides
13 g
Lipides
9 g
Glucides
28 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
5 g
Sodium
646 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Alternative Risottos
10 Recettes
États-Unis
États-Unis