Green Lentil Risotto with Asparagus

Green Lentil Risotto with Asparagus

4.1 24 évaluations
Préparation 15min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 ½ oz
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • unsalted butter
    ½ oz
  • dried green lentils rinsed
    7 oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • vegetable stock
    18 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • asparagus trimmed, cut into pieces (2 in.)
    8 oz
  • mascarpone cheese
    2 oz
  • lemon peels thin peel only, no white pith
  • fresh chives to garnish
  • pumpkin seeds to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 248 kcal / 1038 kJ
Protides 13 g
Lipides 9 g
Glucides 28 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 5 g
Sodium 646 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...