
Appareils et accessoires
Salmon with yoghurt dressing
Préparation 15min
Total 55min
8 portions
Ingrédients
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil1 tbsp
-
water1000 g
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
oil2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Infos nut. par 1 portion
Calories
263 kcal /
1100.5 kJ
Protides
15.7 g
Lipides
20.5 g
Glucides
7.5 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
3.2 g
Sodium
630.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Catch of the Day
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande