Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce

Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce

4.7 68 évaluations
Préparation 15min
Total 2h 15min
4 portions

Ingrédients

  • chicken drumsticks, skin on
    7 - 8
  • sweet paprika
    1 tsp
  • hot paprika to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • salt
    2 ¼ tsp
  • extra virgin olive oil spray to fry
  • garlic cloves
    4
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
    5 sprigs
  • fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred
    10 - 20 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • anchovy fillets drained
    20 g
  • pickled capers drained
    30 g
  • tomato passata
    700 g
  • freshly squeezed lemon juice to taste
    10 - 20 g
  • ground cinnamon
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    200 g
  • ground cayenne pepper
    ½ tsp
  • raw sugar
    1 ½ tsp
  • pitted black olives drained
    80 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 636.9 kcal / 2674.8 kJ
Protides 55.9 g
Lipides 41.1 g
Glucides 9.7 g
Fibre 5.1 g
Graisses saturées 10.2 g
Sodium 2530.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...