Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Protides
- 42.2 g
- Glucides
- 23.6 g
- Lipides
- 33.3 g
- Graisses saturées
- 5.9 g
- Fibre
- 6.7 g
- Sodium
- 1917.8 mg
Recettes alternatives
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
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Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Fresh fennel salad
10 min
Seared tuna on chilli bean mash
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Asparagus and broad bean salad
25 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
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