Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 12 g
- Lipides
- 27.2 g
- Graisses saturées
- 10.3 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 796.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef and mushroom stroganoff
40min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Irish lamb stew
6h 20min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Chicken chasseur
1h 50min
Beef and beer pie
1h 40 min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Beef brisket chilli con carne
7h
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min