Versions compatibles
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Herb Butter
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 - 4 fresh sage, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 10 fresh chives, in pieces (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 oz unsalted butter, softened
Vegetables & Steaks
- 4 sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick)
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 sprig rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 16 oz potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 20 oz water
- 12 oz broccoli florets
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protides
- 49 g
- Glucides
- 25 g
- Lipides
- 61 g
- Graisses saturées
- 33 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 1148 mg
Recettes alternatives
Lemon Garlic Chicken
30min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Chicken Salad Sandwich
15min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Beef Lasagna
2h 5min
Chicken Parmesan
1h 10min
Cobb Salad
1h
Sweet and Spicy Chicken Wings
1h 40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min