Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.3 (164 évaluations )

Ingrédients

  • 34 ½ oz water, divided
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
  • 8 oz unsalted butter, in pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season
  • 1 pinch ground black pepper, to taste, plus extra to season
  • 1 oz cilantro leaves
    ou 1 oz parsley leaves
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 10 oz jasmine rice
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • 12 oz asparagus, trimmed
    ou 12 oz broccoli florets
  • 16 oz salmon fillets, wild caught Alaskan (1¼ in. thick)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
4153.1 kJ / 992.6 kcal
Protides
33.9 g
Glucides
67.3 g
Lipides
66.7 g
Graisses saturées
34.2 g
Fibre
6.3 g
Sodium
679.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives