
Appareils et accessoires
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Préparation 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Herb Butter
-
parsley leaves only3 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves3 - 4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh chives in pieces (1 in.)10
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter softened8 oz
Vegetables and Steaks
-
fresh rosemary leaves only, plus extra to garnish1 - 2 sprigs
-
vegetable oil plus extra to brush1 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
water20 oz
-
broccoli florets12 oz
-
sirloin steaks (1½ in. thick)4
Infos nut. par 1 portion
Calories
834 kcal /
3489 kJ
Protides
49 g
Lipides
61 g
Glucides
25 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
33 g
Sodium
1148 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thermomix® Sensor Meat, Poultry and Fish
32 Recettes
États-Unis
États-Unis

Weekend Meals
16 Recettes
États-Unis
États-Unis