Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli

Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli

4.5 4 évaluations
Préparation 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

Herb Butter
  • parsley leaves only
    3 sprigs
  • fresh dill leaves only
    2 sprigs
  • fresh sage leaves
    3 - 4
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • fresh chives in pieces (1 in.)
    10
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter softened
    8 oz
Vegetables and Steaks
  • fresh rosemary leaves only, plus extra to garnish
    1 - 2 sprigs
  • vegetable oil plus extra to brush
    1 oz
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • potatoes peeled, cubed (1 in.)
    16 oz
  • water
    20 oz
  • broccoli florets
    12 oz
  • sirloin steaks (1½ in. thick)
    4

Infos nut. par 1 portion

Calories 834 kcal / 3489 kJ
Protides 49 g
Lipides 61 g
Glucides 25 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 33 g
Sodium 1148 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...