Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
TM6 TM5

Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice

4.7 (15 évaluations )

Ingrédients

Maple Glaze

  • 2 tsp corn starch
  • 3 oz chicken stock
  • 6 oz maple syrup
  • 1 ½ oz stone ground mustard, to taste
  • ¼ tsp garlic powder
  • 1 pinch salt

Chicken Parcels

  • 4 chicken breasts, skinless, boneless
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season

Steaming

  • ½ oz olive oil
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • ⅛ tsp ground turmeric
  • 7 oz long-grain white rice
  • 2 oz dried cranberries (optionnel)
    ou 2 oz raisins (optionnel)
  • 24 oz chicken stock
  • 8 oz acorn squash, washed, cut into rings or wedges (1 in), seeded
  • cinnamon, to sprinkle
  • 4 tbsp toasted pine nuts, to garnish (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2682.8 kJ / 641.2 kcal
Protides
48.1 g
Glucides
82.4 g
Lipides
10.8 g
Graisses saturées
2.2 g
Fibre
1.7 g
Sodium
816.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives