Roast Potatoes (Betty)
TM6

Roast Potatoes (Betty)

4.8 (55 évaluations )

Ingrédients

Roasted Potatoes

  • 22 oz water
  • 48 oz Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)
  • 3 oz extra virgin olive oil
    ou 3 oz vegetable oil
  • 1 tbsp salt, to taste
  • 2 sprigs fresh rosemary

Parmesan Gremolata

  • 2 oz Parmesan cheese, cubed
  • 1 garlic clove
  • ½ oz parsley leaves
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1544 kJ / 369 kcal
Protides
8 g
Glucides
46 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
4 g
Fibre
4 g
Sodium
1362 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives