Sunday lamb roast (MEATER®)

Sunday lamb roast (MEATER®)

5.0 15 évaluations
Préparation 15min
Total 1h 55min
4 portions

Ingrédients

  • anchovy fillets
    6
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • pickled capers rinsed
    1 tbsp
  • pitted green olives
    40 g
  • garlic cloves
    3
  • lemon juice
    20 g
  • olive oil plus extra for drizzling
    20 g
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • lemon myrtle (optional)
    ½ tsp
  • lamb shoulder deboned (see Tips)
    1500 - 1800 g
  • pine nuts for sprinkling (optional)
  • white wine
    100 g
  • carrots cut into slices
    2
  • brown onions cut into wedges
    2
  • salt to season

Infos nut. par 1 portion

Calories 1135 kcal / 4766.9 kJ
Protides 78.3 g
Lipides 84.6 g
Glucides 10.7 g
Fibre 6.2 g
Graisses saturées 31.9 g
Sodium 854 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...