
Appareils et accessoires
Potatoes and green beans with parsley pesto
Préparation 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)20 g
-
pine nuts1 tbsp
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt½ tsp
-
water400 g
-
potatoes (approx. 6), peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
fresh green beans trimmed400 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
210.8 kcal /
885.7 kJ
Protides
6 g
Lipides
16.1 g
Glucides
9 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
3.2 g
Sodium
284.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

500 calorie meals
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande