Versions compatibles
Warm Caesar salad with polenta croutons
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Polenta croutons
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g fine polenta
- 20 g salted butter
Caeser salad dressing
- 150 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 anchovy fillet in oil (optional)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp Worcestershire sauce, gluten free (see Tips)
- 2 tsp Dijon mustard, gluten free
Caesar salad
- 900 g water
- 500 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling, plus extra for greasing
- 4 eggs, chilled
- 40 g pancetta (approx. 8 slices)
- 1 baby cos lettuce (approx. 185 g), trimmed and cut into quarters lengthways
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3909.3 kJ / 930.8 kcal
- Protides
- 45.1 g
- Glucides
- 15.8 g
- Lipides
- 77.2 g
- Graisses saturées
- 13.8 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 927.1 mg
Recettes alternatives
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min
Jalapeño poppers
35min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Harissa lamb with green couscous
40min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min