
Appareils et accessoires
Braised Lamb Shanks
Préparation 20min
Total 3h 35min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil plus an extra 1 tablespoon20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
cornflour2 tsp
-
water100 g
-
red wine200 g
-
balsamic vinegar60 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
dried oregano2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
lamb shanks (approx. 4)1550 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Infos nut. par 1 portion
Calories
1259 kcal /
5255 kJ
Protides
79 g
Lipides
71 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Comfort food in cast iron
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande