Braised Lamb Shanks

Braised Lamb Shanks

4.7 106 évaluations
Préparation 20min
Total 3h 35min
4 portions

Ingrédients

  • extra virgin olive oil plus an extra 1 tablespoon
    20 g
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • celery cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • carrot cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • cornflour
    2 tsp
  • water
    100 g
  • red wine
    200 g
  • balsamic vinegar
    60 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    50 g
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • dried oregano
    2 tsp
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • lamb shanks (approx. 4)
    1550 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season

Infos nut. par 1 portion

Calories 1259 kcal / 5255 kJ
Protides 79 g
Lipides 71 g
Glucides 64 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...